Bollywood actrice Preity Zinta weigert film met Deepika Padukone

0

Bollywood actrice Preity Zinta weigert film met Deepika PadukoneBollywood actrice Preity Zinta is natuurlijk al enige tijd uit de spotlights verdwenen. Nu gaat het gerucht dat ze weigert een rol te spelen in een film waarin de hoofdrol wordt gespeeld door Deepika Padukone.

Farah Khan is momenteel druk bezig om de cast samen te stellen voor de remake van de Amitabh Bachchan hit Satte Pe Satta. De hoofdrol is voor Deepika. Maar Farah wilde ook heel erg graag samenwerken met Preity.

Een vriendin van Preity bevestigt het nieuws. “Ze is inderdaad benaderd voor een van de hoofdrollen in de remake van Satte pe Satta. Het gaat niet om de rol van Hema Malini. Dus waarom zou ze ermee instemmen om deel uit te maken van een film waarin ze de tweede viool moet spelen?”

Preity was vorig jaar voor het laatst te zien in de film Bhaiaji Superhit. Deze film werd al jaren uitgesteld en werd vorig jaar na zes jaar eindelijk uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.