Bollywood regisseur Rakesh Roshan zal nooit een film maken zonder zoon Hrithik Roshan

Bollywood regisseur Rakesh Roshan zal nooit een film maken zonder zoon Hrithik RoshanBollywood regisseur heeft een zeer bewogen jaar achter de rug. Begin dit jaar werd keelkanker bij hem geconstateerd. Daar is hij voor behandeld en de artsen hebben verklaard dat het er goed uitziet. Daarna volgde een ruzie met dochter Sunaina, die vol tegen haar familie in ging. Maar naast deze diepe dalen waren er ook pieken van geluk.

Zijn zoon Hrithik Roshan wist succes te boeken met zijn films Kaabil en Super 30. En daar is vader Rakesh supertrots op. Op zijn 70e verjaardag kondigde Rakesh aan dat Krrish 4 er wel degelijk aankomt. “We hebben nog niet alles geregeld. Maar een ding is zeker. Hrithik Roshan speelt de hoofdrol. Ik zal nooit een film regisseren zonder Hrithik.”

Onlangs zei Rishi Kapoor dat Rakesh Roshan nooit de waardering heeft ontvangen die hij verdiend. Maar Rakesh is zeer tevreden over zijn carrière. “Ik had niet om meer kunnen vragen. In de jaren zeventig had ik veel hits als acteur. En als regisseur heb ik erg veel succes gekend. Maar bovenal heb ik een fantastische familie die mij steunt. Wat wil ik nog meer?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.