Bollywood film Dabangg 3 uitgesteld tot Eid 2020?

0

Bollywood film Dabangg 3 uitgesteld tot Eid 2020?Nu de opnames van de Bollywood Inshallah zijn stopgezet wordt flink gespeculeerd over de invulling van Eid 2020. Deze datum is altijd gereserveerd voor Salman Khan, maar nu Inshallah niet op die datum zal verschijnen is de grote vraag: welke film wordt het dan?

Salman stuurde via Twitter een cryptisch bericht de wereld in. “Maak je maar geen zorgen over mij…Ik zit in je hart en ik kom ook weer met Eid.” Dit bericht was de aanleiding voor de speculatie.

Er gingen geruchten dat Kick 2 de plek van Inshallah zou innemen, maar dit gerucht werd vrij direct door producent Sajid Nadiadwala de wereld uit geholpen. De andere film die gepland staat is Dabangg 3.

Dabangg 3 staat gepland voor december, maar volgens de laatste berichtgeving kan het zijn dat de release wordt uitgesteld tot de zomer van 2020. “Het is een serieuze overweging en de vraag is voorgelegd aan regisseur Prabhudeva. Hij komt binnenkort met een reactie”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.