Bollywood actrice Sara Ali Khan over haar relatie met ‘stiefmoeder’ Kareena Kapoor Khan

Bollywood actrice Sara Ali Khan over haar relatie met 'stiefmoeder' Kareena Kapoor KhanBollywood actrice Sara Ali Khan spreekt altijd vol lof over haar familie. In een recent interview sprak ze over haar relatie met Kareena Kapoor Khan en zegt onder meer dat ze haar nooit als stiefmoeder heeft gezien.

“Ik zie Kareena als een vriendin, maar zij is ook de vrouw van mijn vader. Ik respecteer haar en realiseer mij dat ze mijn vader zeer gelukkig maakt. Wij hebben hetzelfde beroep en zijn opgegroeid in een vergelijkbare wereld en dat is ook te merken aan onze gesprekken.”

Sara vertelt tevens dat ze erg geniet van haar halfbroertje Taimur Ali Khan. “Taimur is het soort kind dat de gemoedstoestand van een ieder kan verlichten door zijn aanwezigheid. Ik ben blij om te zien hoe mijn vader geniet van het vaderschap met Taimur. Hij is een geweldige vader voor mij en Ibrahim geweest, maar hij is nu op een punt in zijn leven waar hij ook echt kan genieten van het vaderschap. Ik zie het geluk en de tevredenheid dat Taimur in zijn leven brengt. Dat is prachtig! Taimur heeft onze familie nog dichterbij elkaar gebracht.”

“Ik begrijp wel waarom mijn vader zich zorgen maakt over alle aandacht voor Taimur. Hij wil niet dat hij opgroeit met een speciaal gevoel. Maar we kunnen niets doen aan de media-aandacht die hij krijgt. Dit is gewoon hoe de wereld op dit moment functioneert. Mijn vader en Kareena willen hem een opvoeding geven waarin ze er samen voor zorgen dat hij niet gewend raakt aan deze aandacht”, aldus Sara.

Sara Ali Khan werkt op dit moment aan de remake van Coolie No.1. Haar volgende film dat in de bioscopen verschijnt is Love Aaj Kal 2. Deze staat gepland voor een release op Valentijnsdag 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.