Bollywood actrice Deepika Padukone wist altijd diep in haar hart dat acteren haar roeping was

0

Bollywood actrice Deepika Padukone wist altijd diep in haar hart dat acteren haar roeping wasBollywood actrice Deepika Padukone heeft een zeer succesvolle carriere opgebouwd sinds ze haar debuut maakte met Om Shanti Om in 2007. Met de wereld aan haar voeten sprak ze onlangs over haar reis in Bollywood en dat ze altijd al wist dat acteren haar roeping was.

“Als gezin zagen we misschien twee films per jaar. Ik weet niet waarom. Maar ik weet wel dat telkens als ik een film keek, wist ik dat ik dit ooit zou doen. Ik zou beginnen met modellenwerk en daarna gaan acteren. En dat is exact hoe mijn carrière is verlopen.”

“Deze wereld was mij geheel onbekend. Ik kende niemand, heb geen formele training gehad en geen mentor. Ik heb alles zelf moeten ontdekken. Uiteraard heb ik fouten gemaakt en heb ik het moeilijk gehad, zowel in mijn privéleven als in mijn vak. Maar het was mijn pure vastberadenheid dat mij erdoor heeft gesleept. En dat mij ook de kracht heeft gegeven om door te gaan met het uitoefenen van het vak waar ik zo van houd”, aldus Deepika Padukone.

Deepika werkt momenteel aan de film Chhapaak van regisseur Meghna Gulza. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een slachtoffer van een zuuraanval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.