Bekijk de trailer van de Bollywood film The Zoya Factor

0

Bekijk de trailer van de Bollywood film The Zoya FactorDe eerste trailer van de Bollywood film The Zoya Factor is uit!

De langverwachte film vertelt het verhaal van de jongedame Zoya Solanki. Zij is geboren op de dag dat India in 1983 Wereldkampioen Cricket werd. Haar vader gelooft dat zij veel geluk zal hebben, maar niets blijkt minder waar. Zoya ervaart veel pech in haar leven tot ze voor haar werk in aanraking komt met het cricketteam dat meedoet aan de Cricket World Cup 2011. En steeds wanneer zij een wedstrijd bijwoont, wint het team. Zij beginnen erin te geloven dat zij geluk brengt. Alleen de aanvoerder van het team denkt daar heel anders over. Hij geloof niet in geluk en bijgeloof.

The Zoya Factor is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anuja Chauhan. De film, met in de hoofdrollen Sonam Kapoor en Dulquer Salmaan, is geregisseerd door Abhishek Sharma en geproduceerd door Fox Star Studios, Pooja Shetty and Aarrti Shetty. The Zoya Factor staat gepland voor een release op 20 september.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.