Stapt Bollywood acteur Aditya Roy Kapur volgend jaar in het huwelijksbootje?

Stapt Bollywood acteur Aditya Roy Kapur volgend jaar in het huwelijksbootje?Volgens de laatste geruchten is Bollywood acteur Aditya Roy Kapur van plan om volgend jaar te gaan trouwen.

De 33-jarige acteur heeft volgens insiders al enige tijd een relatie met model Diva Dhawan. Echter, eerder dit jaar ontkende hij stellig de relatie tijdens de talkshow Koffee With Karan. “Ze is een ontzettend lief meisje en een oude vriendin van mij. Wij hebben elkaar jaren geleden ontmoet tijdens een modeshow en zijn goede vrienden. En een avond gingen we uit eten bij een populair restaurant. Daar werden we samen gespot en zo beginnen de verhalen. Dit zijn alleen maar geruchten. Hier is niets van waar.”

Maar volgens insiders is dit allemaal gelogen. Het stel heeft wel degelijk een relatie en volgens de laatste berichtgeving zijn ze zo serieus dat Aditya al denkt aan trouwen. De acteur wil heel graag dit jaar de verloving plaats laten vinden. En hij hoopt volgend jaar in het huwelijksbootje te kunnen stappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.