Bollywood regisseur Karan Johar bedenkt cast voor KKHH remake

Bollywood regisseur Karan Johar bedenkt cast voor een KKHH remakeDe Bollywood film Kuch Kuch Hota Hai is een van de meest populaire films in Hindi Cinema. De film vierde onlangs haar 20e verjaardag en ging om die reden in première op het Indian Film Festival in Melbourne. Tijdens de interactie met het publiek kreeg regisseur Karan Johar een interessante vraag voorgeschoteld.

Indien hij de film opnieuw zou maken, wie zou hij nu in de rollen van Rahul, Anjali en Tina willen zien? En zonder enige twijfel antwoordde hij: “Op mijn verlanglijstje staat dan bovenaan Ranveer Singh. Hij heeft dezelfde intensiteit als Shah Rukh Khan. Dan Alia Bhatt als Anjali en Jhanvi Kapoor als Tina vanwege de elegantie die de rol vereist”, aldus Karan.

De 47-jarige vertelt ook hoe de cast van Kuch Kuch Hota Hai bij elkaar kwam. “Ik was dolblij met SRK. Hij en Kajol hadden mij beloofd dat zij de hoofdrollen zouden spelen in mijn eerste film. Ik weet nog dat ik SRK zou ontmoeten en ik had helemaal geen script. Ik had alleen een scene in mijn hoofd. Dat is het enige dat ik hem heb verteld. En hij geloofde die onzin. Ik zei hem dat ik nog zou langskomen om de hele film te vertellen, maar dat heb ik nooit gedaan.”

“Voor de rol van Tina ben ik afgewezen door zoveel actrices. Tabu, Urmila, Aishwarya wezen mij allemaal af. Aishwarya belde mij in ieder geval nog terug. Het duurde maanden voordat ik Rani had gecast voor de rol. Dit was nadat Aditya Chopra haar naam aan mij doorgaf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.