Bollywood acteur Imran Khan in Aamir Khan’s Mahabharata?

Bollywood acteur Imran Khan in Aamir Khan's Mahabharata?Bollywood acteur Imran Khan is al enkele jaren van het toneel verdwenen. De 36-jarige heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Zijn oom Aamir wil hem graag helpen.

Aamir maakt zich flinke zorgen over zijn neefje. Hij hoopt hem te kunnen helpen om zijn leven weer op de rails te krijgen door hem werk aan te bieden in zijn aanstaande project Mahabharata.

“De hele familie maakt zich zorgen om Imran. Aamir heeft besloten om de situatie aan te pakken. Hij steunt hem en wil hem een belangrijke rol geven in een van zijn volgende projecten”, aldus een vriend van de familie.

Volgens de laatste geruchten zal Imran een van de hoofdrollen in de Mahabharata op zich nemen. Er is nog niet veel bekend over de rol of het project zelf, maar het idee ligt al een tijdje op de plank. Aamir is vastbesloten om hier nu werk van te maken.

Daarnaast gaan er geruchten dat Imran zal regisseren. Hij zal zijn regiedebuut maken met het debuut van zijn nichtje Zayn Marie Khan. Aamir wil deze film produceren en volgend jaar uitbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.