Hint Bollywood actrice Deepika Padukone naar zwangerschap?

Hint Bollywood actrice Deepika Padukone naar zwangerschap?Bollywood actrice Deepika Padukone stapte vorig jaar november in het huwelijksbootje met Ranveer Singh. En het was duidelijk dat de zwangerschapsgeruchten niet lang op zich zouden laten wachten. Maar dat ze dit gerucht zelf zouden starten komt als een verrassing. Een recente opmerking van Deepika op de Instagram pagina van manlief geeft mensen stof tot nadenken.

Ranveer Singh was op Instagram bezig met een live-interactie toen de actrice reageerde met: “Hi Daddie”. Deze opmerking werd vergezeld door een baby emoji en een hartje. Fans raakten in verwarring en reageerden enthousiast op het nieuws. Zij zagen dit als hint dat Ranveer binnenkort vader wordt. Dit is het bericht dat nu leidt tot speculatie over een mogelijke zwangerschap. En daarna volgde Arjun Kapoor met een reactie: “Baba, Bhabhi geeft je er een.”

Het nieuws is nog niet bevestigd, maar de grote vraag is natuurlijk wel: Als dit geen hint was, wat bedoelde de actrice dan met deze opmerking?

Bekijk de reacties van Deepika en Arjun op de chat van Ranveer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.