Bollywood regisseur Karan Johar opnieuw doelwit vanwege zijn seksualiteit

Bollywood regisseur Karan Johar opnieuw doelwit vanwege zijn seksualiteitBollywood regisseur en producent Karan Johar is opnieuw het doelwit op Twitter vanwege zijn seksualiteit. De filmmaker deelde zijn sarcastische reactie op de tweet.

De twitteraar wilde Karan uitlachen vanwege zijn seksualiteit en tweette het volgende bericht: “Er moet een film worden gemaakt over het leven van Karan Johar, getiteld Karan Johar: de homo.”

De 47-jarige filmmaker retweette niet alleen de gemene tweet, maar reageerde er ook nog op. “Jij bent een absoluut originele genie! Waar heb je al die tijd gezeten? Bedankt dat je bent opgestaan en jezelf hebt bewezen als de meest geweldige stem op Twitter vandaag.” De twitteraar heeft later zijn tweet verwijderd.

Karan Johar sprak in zijn biografie voor het eerst over zijn seksualiteit. In een interview met Arbaaz Khan vertelde hij tevens hoe hij eerder reageerde op dit soort berichten. “Aanvankelijk werd ik boos en ging ik ermee om door boos te zijn. Dat veranderde in een staat van onverschilligheid en nu is het gewoon amusant. Elke ochtend word ik wakker, zie ik dat ik word uitgescholden en het amuseert mij.”

Hij voegt eraan toe dat hij niet helemaal van steen is en dat het hem wel degelijk raakt. “Je mag over mij praten, maar doe niet alsof ik een of andere ziekte heb of dat er iets mis is met mij en dat ik mijn mond moet houden omdat jij denkt dat ik homo ben. Dan denk ik, misschien moet jij je mond houden omdat je geen leven hebt. Dat is de manier waarop ik er nu naar kijk.”

Karan zegt dat hij er niet tegen kan wanneer er kritiek wordt geleverd op zijn kinderen of zijn manier van opvoeden. “Ik ben zeer gevoelig wanneer het over mijn kinderen gaat. Dat stoort mij. Het is een nieuw tijdperk, maar wie ben jij om te bepalen dat ik mijn kinderen niet de liefde van twee ouders kan geven?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.