Bollywood acteur Hrithik Roshan uitgeroepen tot knapste man ter wereld

Bollywood acteur Hrithik Roshan uitgeroepen tot knapste man ter wereldNa het succes van de Bollywood film Super 30 heeft Hrithik Roshan nog een reden om het leven te vieren. De 45-jarige is door een Amerikaans bureau uitgeroepen tot knapste man ter wereld. Hiermee verslaat hij acteurs als Chris Evans en Robert Pattinson, maar ook voetballer David Beckham.

Naast zijn acteerkwaliteiten zijn fans tevens gek op Hrithik vanwege zijn uiterlijk en lichaam. Zijn populariteit is echter niet beperkt tot alleen Bollywood.

Hoewel, dit is niet de eerste keer dat Hrithik tot de meest knappe mannen ter wereld wordt gerekend. De acteur stond onlangs in augustus 2019 bovenaan de Top 5 meest knappe mannen ter wereld.

In reactie op dit nieuws werd Hrithik gevraagd naar het geheim achter zijn uiterlijk. “Broccoli! Grapje! Ik ben dankbaar voor deze titel, hoewel het op het eerste gezicht niet echt een prestatie is. Hetgeen waar men naar moet streven en wat men het meest zou moeten waarderen is een goed karakter. Een goed karakter zal je er altijd aantrekkelijk uit laten zien.”

Hrithik werkt op dit moment aan zijn volgende film getiteld War, waarin hij te zien is met Tiger Shroff.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.