Bollywood acteur Tiger Shroff nerveus over dansscène met Hrithik Roshan

Bollywood acteur Tiger Shroff nerveus over dansscène met Hrithik RoshanVoor Bollywood acteur Tiger Shroff is een grote droom uitgekomen. Hij is samen met Hrithik Roshan te zien in de film War. De teaser is een van de meest bekeken teasers op Youtube en filmfans kunnen niet wachten tot de release. De film is nog niet klaar want er is een moment waar Tiger erg naar uitkijkt, maar wat hem tegelijkertijd erg nerveus maakt.

“Het is een hele eer om het scherm te delen met Hrtihik Roshan. Het is een geweldige ervaring om met hem samen te werken. Ik kan het nog steeds niet geloven. Maar waar ik erg naar uitkijk, maar wat mij ook heel erg nerveus maakt is een dansscène. Deze moet nog worden opgenomen. Er is een dance-off tussen ons. En ik hoop echt dat ik het overleef. De gedachte alleen al maakt mij onzeker.”

“Ik sta soms tegenover hem en dan weet ik gewoon niet meer wat ik moet zeggen.”

Dit is een scene waar mening filmfan en dansliefhebber naar uit zal kijken.

War staat gepland voor een release op 2 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.