Ayushmann Khurrana is Bollywood’s nieuwe Dreamgirl

Ayushmann Khurrana is Bollywood's DreamgirlDe eerste trailer van de Bollywood film Dreamgirl is uit en belooft een ware komedie te zijn!

In Dreamgirl speelt Ayushmann Khurrana een man die zich een expert mag noemen wanneer het gaat om het vertolken van vrouwelijke rollen. En dat niet alleen. Hij bezit het talent om zijn stem dusdanig te moduleren dat hij klinkt als vrouw. En dat is precies wat hem in de problemen brengt.

Ayushmann staat lokaal bekend als Sita Mata tijdens het Ram-Leela seizoen. Maar hij is nu op zoek naar een baan. Hij is bereid alles te doen en neem een baan aan bij een Hotline als Pooja. Dit leidt tot een reeks ongewone situaties. Al snel worden de mannen die bellen verliefd op de betoverende stem van de sensuele Pooja. Is hij in staat om zichzelf uit deze situatie te redden?

De film, met in de hoofdrollen Ayushmann Khurrana, Vijay Raaz, Annu Kapoor, Nushrat Bharucha, is geschreven en geregisseerd door Raaj Shaandilyaa. Dreamgirl staat gepland voor een release op 13 september.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.