Yash Raj Films ontkent Bollywood film met Shah Rukh Khan

Yash Raj Films ontkent Bollywood film met Shah Rukh KhanRecent deden geruchten de ronde dat producent Aditya Chopra een Bollywood film wil maken waarin hij zal samenwerken met Shah Rukh Khan. Deze film markeert dan het 50-jarig bestaan van het productiebedrijf Yash Raj Films. Het productiebedrijf ontkent deze plannen. Ze werken aan verschillende films, maar geen enkele daarvan wordt geregisseerd door Aditya Chopra.

“Aditya Chopra en Shah Rukh Khan zijn al jaren goede vrienden. Zij spreken en zien elkaar regelmatig. Ook hun vrouwen, Rani Mukherjee en Gauri Khan, zijn goede vrienden. Maar wanneer ze bij elkaar zijn wordt er nauwelijks over werk gesproken. Noch Shah Rukh noch Aditya hebben op dit moment de behoefte om te gaan werken. Ze genieten beide van een welverdiende break”, aldus een goede vriend.

“Het is erg onwaarschijnlijk dat Aditya in de nabije toekomst een film met SRK in de hoofdrol zal regisseren. Er zijn geen ideeën, laat staan een script dat hen moet samenbrengen”, voegt hij toe.

Ook de woordvoerder van Yash Raj Films reageerde op het nieuws. “Dit gerucht is niet waar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.