Vervolg op Bollywood hit Gadar Ek Prem Katha in de maak?

Vervolg op Bollywood hit Gadar Ek Prem Katha in de maak?Een van de grootste blockbusters aller tijden in Bollywood, Gadar Ek Prem Katha krijgt 18 jaar na het grote succes een vervolg. Dat zegt een van de schrijvers.

Na het grote succes deden geruchten de ronde dat de makers wel interesse hadden in een vervolg. Helaas kwam het idee op de plank te liggen. Maar nu willen ze het toch een kans geven.

“We werken al 15 jaar aan het vervolg op Gadar. De focus ligt op Tara, Sakeena en hun zoon Jeet. Het verhaal gaat verder, maar speelt zich nog steeds af tegen de achtergrond van het conflict India en Pakistan. Je kan Gadar niet maken zonder dit aspect. De cast blijft hetzelfde, zoals je dat vaker ziet bij vervolgfilms. Wij hebben het idee met Sunny besproken. Op dit moment kunnen we er verder niets over zeggen”, aldus een van de schrijvers.

Gadar Ek Prem Katha, met in de hoofdrollen Sunny Deol, Ameesha Patel en Amrish Puri, was geregisseerd door Anil Sharma en is een van de grootste kassuccessen die Bollywood kent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.