Bollywood acteur Hrithik Roshan in gesprek voor drie films

Bollywood acteur Hrithik Roshan in gesprek voor drie filmsBollywood acteur Hrithik Roshan geniet momenteel van het grote succes van zijn film Super 30. Daarnaast is ook de trailer voor zijn film War met veel gejuich ontvangen. Na een break van twee jaar zijn fans erg blij met de terugkeer van Hrithik. En er is meer goed nieuws. De 45-jarige acteur is in gesprek voor mogelijk drie nieuwe films.

De eerste film waar hij voor is benaderd is de remake van Satte Pe Satta. De makers, Farah Khan en Rohit Shetty, hadden echter al eerder dit jaar contact met hem opgenomen. “Nog voordat Super 30 werd uitgebracht, waren de gesprekken voor Satte Pe Satta gestart. Farah en Hrithik zijn al jaren goede vrienden en willen beide al heel lang samenwerken. Hrithik is enthousiast, maar heeft nog niets getekend”, aldus een goede vriend.

Daarnaast meldt de vriend dat niet de enige remake is waarvoor Hrithik is benaderd. Producent Sajid Nadiadwala wil hem graag hebben voor de remake van de Tamil-hit Veeram. “En behalve die film is hij recent ook benaderd door een toonaangevende studio die op korte termijn een tweede film met hem wil maken.”

Volgens de geruchten komt Hrithik in september met een aankondiging van zijn volgende films. Er is in ieder geval een film waarvan we zeker weten dat hij die heeft getekend en dat is Krrish 4. Het script is bijna klaar en de opnames van de film gaan september 2020 van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.