Zusje van Bollywood actrice Katrina Kaif tekent tweede film

Zusje van Bollywood actrice Katrina Kaif tekent tweede filmIsabelle Kaif, het zusje van Bollywood actrice Katrina Kaif, heeft ook haar tweede film getekend. Hierin speelt ze de hoofdrol naast Aayush Sharma. Het nieuws werd bekendgemaakt door niemand minder dan Salman Khan.

De film is getiteld Kwatha. Regisseur Karan Butani is erg blij met de cast. “Wij zijn zeer blij dat we talenten als Aayush Sharma en Isabelle Kaif voor deze film hebben. De zoektocht voor de vrouwelijke hoofdrol was een uitdaging. Wij waren op zoek naar iemand die er en goed uitzag, maar ook goed kan acteren. We vonden deze combinatie uiteindelijk in Isabelle die tijdens de audities liet zien wat ze kan.”

Isabelle Kaif zou haar Bollywood debuut maken met de film Time To Dance. Maar het lijkt erop dat Salman Khan de stekker uit dat project heeft getrokken. Haar debuutfilm wordt dus Kwatha.

Kwatha is een dorp op de grens tussen India en Myanmar. Het verhaal gebaseerd op waargebeurde verhalen. De opnames voor de film gaan volgende maand van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.