Drugsschandaal in Bollywood

3

Drugsschandaal in BollywoodBollywood heeft een drugsprobleem. Het nieuws over nepotisme is verdwenen nu Bollywood een nieuw schandaal te pakken heeft.

Een filmpje van filmregisseur Karan Johar, waar diverse sterren op een feestje te zien zijn, ging viraal. In het filmpje is duidelijk te zien dat de sterren niet sober zijn. Uit de manier waarop ze in de camera kijken wordt gehint dat er drugs in het spel is.

Rapper Hard Kaur reageerde op het nieuws. “Het was oké totdat ‘gaanja’ echt een ding werd. Nu is de instelling, als je geen drugs gebruikt, hoor je er niet bij. Er wordt gepronkt met drugs. Cocaïne is tenslotte een dure drug.”

“Het is bijna alsof ik alles kan doen wat ik wil, omdat ik een ster ben. Er wordt verwacht dat je een seks, drugs en rock n roll levensstijl moet hebben, om erbij te horen. Acteurs en modellen leven zich uit. Iedereen doet het”, voegt ze toe.

Acteur Rajneesh Duggal zegt dat het te makkelijk is om Bollywood de schuld te geven van het drugsprobleem. “Drugs zijn overal verkrijgbaar. Het is nog altijd een individuele keuze om te gaan gebruiken. Drugsgebruik is niet gerelateerd aan een beroep. Het is een persoonlijke keuze en iedereen, beroemdheden en gewone mensen, moet zich realiseren dat als iets verboden is je dit niet moet doen.”

Een anonieme acteur was het eens met Hard Kaur. “Drugs en Bollywood hebben een hele goede relatie. Het gebeurde eerst discreet, maar tegenwoordig maakt het ze niet meer uit. Het is zelfs bijna een noodzaak geworden. In dit tempo zullen we binnenkort ook hier de eerste sterfgevallen zien wegens een overdosis.”

Geen van de aanwezigen in het filmpje van Karan Johar, waaronder Deepika Padukone, Shahid Kapoor, Vicky Kaushal, Ranbir Kapoor, Arjun Kapoor en Malaika Arora, hebben niet gereageerd op de controverse.

3 REACTIES

  1. Die hele bollywood is een en al een afgescheiden hoeren kamp bij elkaaar..
    Totaal geen respect voor die gasten ik kijk ook niet meer naar die films.

  2. Overal waar sprake is van filmsterren en muziek artiesten is altijd ALTIJD drugs in het spel. Zonder drugs zou deze instituten niet bestaan.

    Het blijkt ook een zware beroep te zijn met vele verplichtingen. Dan moet je wel een olifanten huid hebben om jezelf tegen te wapenen. En niet iedereen is in staat om deze glamour te permiteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.