Bollywood acteur Shah Rukh Khan keert terug met film van Aditya Chopra?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan keert terug met film van Aditya Chopra?Bollywood acteur Shah Rukh Khan deelt al jaren een speciale band met Yash Raj Films en regisseur en producent Aditya Chopra. Op dit moment geniet de 53-jarige acteur van een welverdiende break. Maar volgens de laatste geruchten heeft hij zijn volgende film gevonden, namelijk een liefdesverhaal geschreven en geregisseerd door Aditya Chopra.

Shah Rukh Khan in Saare Jahan Se Achcha of wordt het Dhoom 4, of de volgende film van Rohit Shetty of tekent hij voor een film met Rajkumar Hirani? Het is alweer bijna een jaar vol geruchten over zijn volgende film.

Het lijkt er echter op dat Yash Raj Films met een aanbod is gekomen. SRK werkt al jaren samen met het productiehuis. In 1993 werkte hij voor het eerst samen met Yash Chopra aan de film Darr. Daarna werkte hij samen met Yash en Aditya Chopra aan Dilwale Dulhania Le Jayenge, Dil Toh Pagal Hai, Chak De India, Rab Ne Bana Di Jodi, Mohabbatein, Fan en Jab Tak Hai Jaan.

Yash Raj Films wil volgend jaar haar 50 -jarig jubileum groots vieren. Voor deze gelegenheid werkt Aditya Chopra aan een film waar hij SRK in de hoofdrol wil zien. Er is weinig bekend over het script, behalve dat het een liefdesverhaal is.

Als dit gerucht waar is, dan is de vraag hoe Aditya de acteur in een liefdesverhaal zal neerzetten. Kiest hij voor de conventionele weg, zoals hij dit altijd heeft gedaan, of slaat hij een totaal andere weg in? We zullen helaas moeten wachten. Fans van SRK missen hem echter enorm en zijn recent begonnen met de volgende hashtag #WeMissSRKOnBigScreen op Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.