Wordt Bollywood acteur Salman Khan weer oom?

Bollywood acteur Salman Khan wordt weer oom?Bollywood acteur Salman Khan wordt weer oom. Zijn zusje Arpita Khan Sharma is volgens de laatste berichten in verwachting van haar tweede kind.

Arpita en Aayush zijn erg blij met het nieuws en kijken met plezier uit naar het volgende hoofdstuk in hun leven. Het stel is super verliefd op elkaar en die affectie tonen ze ook aan elkaar via sociale media. “Een geweldig huwelijk is niet wanneer een perfect paar samenkomt, maar wanneer een onvolmaakt paar leert te genieten van de verschillen. Jij bent niet alleen mijn man en Ahil’s papa, maar je bent ook mijn beste vriend. Ik ben gezegend met een partner zoals jij”, aldus Arpita.

“Ze is vanaf dag een mijn grootste steun en ruggengraat. Ze is warm en zorgzaam. Ik wist niet hoe hard ik moest werken als acteur. Pas toen ik met mijn training bij Salman Bhai begon, werd het mij pijnlijk duidelijk. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Arpita is degene die mij motiveerde. Ze zei: “Luister, je moet dit doen voor mij, voor onze zoon Ahil en voor jezelf.”

Op 18 november 2014 stapte Arpita in het huwelijksbootje met Bollywood acteur Aayush Sharma. Zij hebben samen een zoon Ahil, van drie jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.