Bollywood acteur Sidharth Malhotra terug bij Jacqueline Fernandez?

Bollywood acteur Sidharth Malhotra terug bij Jacqueline Fernandez?Sinds zijn relatiebreuk met Bollywood actrice Alia Bhatt, wordt Sidharth Malhotra gelinkt aan bijna elke actrice waar hij mee werkt. Recent ontkende hij een relatie te hebben met Kiara Advani. De geruchten gaan echter dat hij terug is bij Jacqueline Fernandez.

Sidharth en Jacqueline hebben in 2017 samengewerkt aan de Bollywood komedie A Gentleman. Het stel werd vaak samen gespot en het gerucht ging dat ze aan het daten waren. Echter, nadat de film werd uitgebracht gingen ze ieder hun eigen weg. Maar nu lijkt het erop dat Sidharth zijn romance met Jacqueline nieuw leven in wil blazen. Het stel werd namelijk samen gezien op het vliegveld van Mumbai.

Hoewel ze nog samen verschenen in de talkshow Koffee with Karan, waarin ze ontkenden dat ze ooit een relatie hebben gehad zeggen diverse bronnen dat ze twee wel degelijk gevoelens voor elkaar hebben. “Ze hebben het op dit moment erg leuk samen en willen kijken hoe dit verder gaat”, aldus een vriend van Sidharth.

Sidharth is op dit moment bezig met de promotionele werkzaamheden voor zijn film Jabariya Jodi. Deze staat gepland voor release op 2 augustus. Jacqueline werkt momenteel aan de serie Mrs Serial Killer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.