Bollywood actrice Shilpa Shetty keert terug op het witte doek

Bollywood actrice Shilpa Shetty keert terug op het witte doekOndanks dat ze een pauze had ingelast als actrice, is Bollywood actrice Shilpa Shetty Kundra nooit echt verdwenen. Ze is in diverse tv-programma’s te zien als jurylid en maakt daarnaast ook diverse fitness- en gezondheidvideo’s. Ze heeft daarmee zelfs aan populariteit en bekendheid wereldwijd gewonnen. Maar toch verlangt ze stiekem weer naar het grote witte doek. Recent maakte ze bekend dat ze toch heel graag wil gaan acteren.

“Ik heb op dit moment vijf scripts te lezen. Daarna zal ik een beslissing moeten nemen of ik nog zoveel dingen wil en kan doen. Ik zal prioriteiten moeten stellen, want ik heb het echt ontzettend druk. Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik absoluut een film ga maken”, aldus Shilpa.

Enkele geruchten suggereren dat de actrice al een film heeft getekend waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Yami Gautam en Diljit Dosanjh. Daarnaast zou ze een korte rol hebben geaccepteerd in Dostana 2. Maar deze geruchten moeten nog worden bevestigd. Shilpa wilde zelf niet ingaan op het nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.