Acteur Hrithik Roshan blij met het succes van Bollywood film Super 30

Acteur Hrithik Roshan blij met het succes van Bollywood film Super 30De Bollywood film Super 30 verscheen vorig weekend wereldwijd in de bioscopen. De film, met in de hoofdrol Hrithik Roshan, is goed in de smaak gevallen bij het publiek en de 45-jarige acteur is enorm blij met het succes.

“Het is altijd een goed gevoel wanneer je wordt geprezen voor je werk. Het beste compliment kwam enkele dagen geleden, van de grote man zelf. Ik was er zelf niet bij toen meneer Anand Kumar de film bekeek. Dus toen hij onlangs samen met mij in een tv-interview zat gaf hij zijn feedback en ik schreeuwde het uit van geluk. Er is geen beter compliment voor mijn werk”, aldus Hrithik.

Hij reageerde tevens op de recente onthulling van Anad Kumar over zij tumor. “Ik heb dit inderdaad recent gehoord en ik was erg geschrokken van het nieuws. We hebben de afgelopen twee jaar regelmatig contact gehad, maar hij heeft mij dit nooit verteld. Ik hoop en bid dat hij heel snel beter wordt.”

Super 30 is een biopic gebaseerd op het leven van Anand Kumar. De film draait tevens in de Nederlandse bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.