Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas uitgemaakt voor hypocriet

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas uitgemaakt voor hypocrietSlechts enkele dagen na het vieren van haar 37ste verjaardag wordt Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas op sociale media uitgemaakt voor hypocriet. De actrice is gefotografeerd terwijl ze aan het genieten is van een sigaret tijdens een weekend in Miami.

Op de foto zien we Priyanka met echtgenoot Nick en haar moeder Madhu Chopra. Terwijl zij een sigaret rookt, zitten moeder en echtgenoot aan een sigaar. Dit viel niet in goede aarde bij de fans van Priyanka.

De 37-jarige actrice beweerde eerder dat ze sinds haar vijfde weet dat ze astmatisch is. Ze maakte tevens deel uit van een grootschalige campagne dat meer bewustwording wilde creëren over deze chronische longziekte. Priyanka had een sterke mening en pleitte voor het mogelijk maken van een vuurwerkvrije Diwali, omdat ze astma-patiënt is en geen rook aankan. Nu ze rokend is gespot wordt ze uitgemaakt voor hypocriet en nep. En de situatie wordt er niet beter van nu fans ook de volgende tweet hebben gevonden en opnieuw in de spotlight hebben gezet. “Roken is vreselijk. Yuck.”

Priyanka is binnenkort te zien in de film The Sky is Pink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.