Bollywood acteur Ranveer Singh krijgt ster op Dubai Walk of Fame

Bollywood acteur Ranveer Singh krijgt ster op Dubai Walk of FameVolgens de laatste geruchten krijgt Bollywood acteur Ranveer Singh een ster op de Dubai Walk of Fame. Samen met Shah Rukh Khan zijn dit dan de enige twee Bollywood acteurs die hier deel van uitmaken.

Bollywoodsterren zijn bekende gezichten die ook internationaal gezien gewaardeerd worden voor hun bijdrage aan de wereld van cinema. En een van de manieren om deze sterren appreciatie te tonen is door hun een eigen ster te geven op een Walk of Fame.

De Dubai Walk of Fame is gebaseerd op het concept van de Hollywood Walk of Fame in LA. De Walk of Fame wordt nu gebouwd en zal naar verwachting in oktober worden geopend. De Walk of Fame wordt gemaakt aan de voet van de iconische Burj Khalifa.

Ranveer Singh is niet de enige op de lijst van beroemdheden die een ster op hun naam krijgen. Ook persoonlijkheden als Lionel Messi, Mehndra Singh Dhoni en Virat Kohli zijn in de running om hun eigen ster te bemachtigen.

Ranveer is momenteel in Engeland voor de opnames van zijn nieuwste film ’83, waarin hij de rol speelt van cricketer Kapil Dev.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.