Bollywood acteur Arjun Rampal is vader geworden

Bollywood acteur Arjun Rampal is vader gewordenBollywood acteur Arjun Rampal en vriendin Gabriella Demetriades zijn afgelopen week de trotse ouders geworden van een jongen.

Het nieuws werd via Twitter bekend gemaakt door Nidhi Dutta, dochter van regisseur J.P. Dutta. “Gefeliciteerd @rampalarjun met de komst van deze bundel van vreugde! God zegene je!”

Arjun arriveerde samen met zijn dochters Mahikaa en Myra bij het ziekenhuis. In een recent interview onthulde de 46-jarige acteur dat zijn dochters Gabriella hebben geaccepteerd. “Het was voor mij echt heel erg belangrijk dat mijn dochters haar zouden accepteren in onze familie. Ik voel mij gezegend dat zij dat hebben gedaan.”

Over zijn relatie met Gabriella zegt hij het volgende. “Wij hebben elkaar ontmoet via gemeenschappelijke vrienden. Wat kan ik erover zeggen? Wij begonnen een jaar geleden met daten en nu staan we hier. Ik ben blij dat ik samen met haar aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven kan beginnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.