Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film War

0

Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film WarProductiebedrijf Yash Raj Films heeft de eerste teaser uitgebracht van de Bollywood film met in de hoofdrollen Hrithik Roshan en Tiger Shroff.

De titel van de langverwachte entertainer, die twee van de grootste actiehelden van onze generatie samenbrengt, is WAR. In deze film staan Hrithik en Tiger recht tegenover elkaar. De film wordt een waar visueel spektakel waar we de acteurs de meest waanzinnige stunts zien uitvoeren.

Regisseur Siddharth Anand: “Wanneer je twee van de grootste en de beste actie-supersterren van India in één film brengt en ze tegen elkaar uitspeelt, heb je een titel nodig die de belofte van een enorme confrontatie rechtvaardigt. Hrithik en Tiger zullen woest en genadeloos zijn en het publiek zal willen zien wie hier als de winnaar uitkomt. WAR is de enige titel die deze grote belofte kan waarmaken en het rechtvaardigt het niveau van een actiespektakel dat de film wil laten zien.”

WAR staat gepland voor een release op 2 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.