Gauri Khan ervaart geen nadelen aan getrouwd zijn met grote Bollywood ster

Gauri Khan ervaart geen nadelen aan getrouwd zijn met grote Bollywood sterWanneer je de echtgenote bent van Shah Rukh Khan, een van de meest succesvolle Bollywood acteurs, heeft dat natuurlijk zijn voordelen. Maar het heeft ook nadelen. In een recent interview spreekt zij over haar ervaring.

“Vanwege wie hij is zitten er natuurlijk veel voordelen aan wanneer je met hem bent getrouwd. Ik wil ook alleen kijken naar de positieve dingen en ik vermijd liever de negatieve dingen. Zelfs als er negatieve aspecten zijn dan schuif ik deze opzij. En de reden is heel eenvoudig. Hij heeft mij geholpen en gesteund toen ik Gauri Khan Designs opbouwde, dus hij is heel belangrijk voor mij”, zegt ze lachend. “Maar zonder dollen, Hij heeft veel voor ons en ons gezin gedaan. Hij is een geweldige vader en echtgenoot.”

“Ik heb het gevoel dat ik een heel normaal leven leid. Net als ieder ander ben ik een werkende moeder. Ik kies ervoor om alleen in de spotlights te staan wanneer het gerelateerd is aan mijn werk. Dat is wanneer je de wereld wil laten zien wat je doet”, aldus Gauri.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.