Bollywood acteur Vicky Kaushal: “Iedereen werkt hard aan een film”

0

Bollywood acteur Vicky Kaushal: "Iedereen werkt hard aan een film"Bollywood acteur Vicky Kaushal is klein begonnen, maar inmiddels een van de meest gewilde acteurs in de filmindustrie. Hij begon met bijrollen en heeft nu zijn sporen verdiend als hoofdrolspeler. Maar wanneer hij wordt gewezen op zijn succes zegt de acteur dat het succes niet alleen aan hem is te danken.

“Als acteur doe je je best voor elke scène. Emotionele scènes en stunts doen heel wat met je, zowel mentaal als fysiek. En dat is een adrenalinerush. Iedereen zegt dat je een ster bent wanneer je film een succes is. Maar het succes is niet alleen te danken aan een acteur. Het is dankzij de inspanning van het hele team. Iedereen werkt hard aan een film.”

Op dit moment werkt Vicky aan twee zeer interessante films, waaronder de biopic over het leven van Udham Singh en Karan Johar’s Takht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.