Bollywood actrice Katrina Kaif: “Niets komt tussen mij en mijn fitnessregime”

0

Bollywood actrice Katrina Kaif: "Niets komt tussen mij en mijn fitnessregime"Bollywood actrice Katrina Kaif is recent benoemd tot de nieuwe ambassadeur voor Reekbok India. De 35-jarige is druk bezig met films, commercials en fotoshoots. Waar haalt zij de tijd vandaan om te fitnessen? Maar wanneer het aankomt op haar dagelijkse dosis fitness staat niets haar in de weg. En ze raadt het een ieder aan.

“Het is erg makkelijk. Een dag heeft 24 uur. Als je in die 24 uur niet eens 40 minuten per dag heb om te besteden aan je gezondheid dan is dat je eigen keuze of er is gewoon geen reden om het te doen.”

“Misschien werkt het niet voor je, maar wanneer iets belangrijk voor je is dan ben je bereid om er elke dag 45 minuten aan te besteden”, aldus Katrina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.