Trailer tweede seizoen van Sacred Games belooft veel actie

Trailer tweede seizoen van Sacred Games belooft veel actieHet eerste seizoen van de serie Sacred Games, met in de hoofdrollen Bollywood acteurs Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddique, Radhika Apte, was een groot succes. Fans konden dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Goed nieuws! Deze verschijnt binnenkort op Netflix.

Sacred Games is gebaseerd op het gelijknamige boek van Vikram Chandra. De serie vertelt het verhaal over de gangster Ganesh Gaitonde (Nawazuddin Siddiqui) die een waarschuwing afgeeft en een catastrofe belooft dat over 25 dagen zal plaatsvinden. Politieagent Sartaj Singh (Saif Ali Khan) krijgt de zware taak om de catastrofe te voorkomen.

Het eerste seizoen zag de opkomst van Ganesh Gaitonde tijdens grote Indiase historische gebeurtenissen zoals de sloop van de Babri Masjid, de zaak Shah Bano en de aanslagen in Mumbai.

De nieuwe trailer begint waar het eerste seizoen is gestopt. Deze brengt Ganesh Gaitonde terug in de volle glorie van zijn duivelse aard. Sartaj Singh probeert het raadsel op te lossen. Hij probeert de aanwijzingen te volgen en aan elkaar te knopen die de gangster voor hem heeft achtergelaten. In het tweede seizoen krijgen we iets meer te weten over hoe het verhaal van Ganesh is gerelateerd aan het levensverhaal van Sartaj. En net als in het eerste seizoen is er ook in het tweede seizoen een goede mix aan religieuze en politieke thema’s.

Het eerste seizoen van Sacred Games ontving veel lovende recensies. Nawazuddin Siddiqui en Saif Ali Khan werden vooral geprezen voor hun acteerprestaties.

De serie is geregisseerd door Anurag Kashyap en Vikramaditya Motwane. Het tweede seizoen van Sacred Games gaat op 15 augustus in première op Netflix.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.