Bollywood film Student of the Year als webseries?

Bollywood film Student of the Year als webseries?Na het succes van de Bollywood film Student of the Year en Student of the Year 2 overweegt producent Karan Johar om dit idee om te gooien naar een serie.

Het digitale tak van Dharma Productions, Dharmatic Entertainment, is bezig om zijn ideeën op papier uit te werken. Hij hoopt genoeg content te creëren om in ieder geval enkele seizoenen te kunnen maken. Op dit moment werkt het bedrijf ook aan de Netflix-film Guilty. Deze film staat gepland voor een release later dit jaar.

Karan werkt momenteel aan de Bollywood film Takht, welke hij produceert en regisseert. De cast van deze film bestaat uit Ranveer Singh, Kareena Kapoor Khan, Vicky Kaushal, Alia Bhatt, Bhumi Pednekar, Janhvi Kapoor en Anil Kapoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.