Tweede seizoen Sacred Games verschijnt in september

Tweede seizoen Sacred Games verschijnt in septemberHet eerste seizoen van de Netflix serie Sacred Games, met in de hoofdrollen Bollywood acteurs Saif Ali Khan en Nawazuddin Siddique, was een groot succes. En fans waren dan ook erg enthousiast toen het nieuws verscheen dat het tweede seizoen in juni dit jaar zou verschijnen. Maar het lijkt erop dat we hier even op moeten wachten.

Makers wilden het tweede seizoen van de succesvolle serie in de zomer uitbrengen, maar komen nu met het nieuws dat fans helaas moeten wachten tot september. “De opnames zijn afgerond, maar we willen nog even de tijd nemen om alle puntjes op de i te zetten. Dus helaas moeten we de fans enkele maanden laten wachten. Maar het wordt een geweldig seizoen”, aldus een productie-assistent.

De promotie van het tweede seizoen start, zodra Saif Ali Khan weer terug is in India. De 48-jarige acteur is momenteel in Londen voor de opnames van zijn nieuwste Bollywood film Jawaani Jaaneman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.