Bollywood acteur Hrithik Roshan vindt zichzelf geen goede acteur

Bollywood acteur Hrithik Roshan vindt zichzelf geen goede acteurBollywood acteur Hrithik Roshan is veel selectiever geworden over de films waarin hij wil verschijnen. Hij kiest specifiek alleen voor films die hem raken en bij hem passen. Op 12 juli keert hij terug op het witte doek met de Bollywood film Super 30.

Super 30 is gebaseerd op het leven van wiskundige Anand Kumar die 30 kansarme studenten voorbereidde op het toelatingsexamens voor The Indian Institutes of Technology.

In een recent interview spreekt hij over zijn filmkeuzes. “Ik ben geen goede acteur en ik ben zeker niet de fitste man. Ik ben het tegenovergesteld van al deze dingen, dus het is voor mij niet eenvoudig om films te maken. Het kost mij veel moeite om de meest eenvoudige dingen te doen die andere acteurs instinctief doen”, zegt de 45-jarige acteur.

“Daarom moet ik verhalen vinden die mij stimuleren om het hele proces door te nemen. En daarmee bedoel ik wakker worden om zes uur, mijn pijnlijke rug, knieën, schouders en gebroken botten te laten werken. Super 30 is zo’n film, voor de climax.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.