Malaika Arora over haar relatie met Bollywood acteur Arjun Kapoor

Malaika Arora over haar relatie met Bollywood acteur Arjun KapoorMalaika Arora en Arjun Kapoor zijn niet het typische Bollywood koppel. Het meest opmerkelijke aan dit stel is het leeftijdsverschil van 11 jaar tussen de 45-jarige Malaika en de 34-jarige Arjun. Het stel werd al maanden samen gespot op feestjes, vakanties en diners. En nu Arjun heeft laten weten dat er inderdaad sprake is van een relatie, tonen ze ook via sociale media hun affectie voor elkaar.

Recent plaatste Malaika een Instagram-verhaal waarin ze de volgende citaat toonde: “De juiste minnaar zal nooit angst veroorzaken. Je zult vrede voelen. Ze zullen de oorlog in je laten stoppen en je hart vullen met nectar.” De actrice sprak in een recent interview ook over haar vriend. “Het is heel moeilijk om iemand te vinden die je begrijpt. Arjun begrijpt mij. Hij laat mij lachen en hij kent mij van binnen en buiten. Dat is wat zo goed is.”

Ze reageerde tevens op de kritiek op het leeftijdsverschil. “Het leeftijdsverschil maakt niet uit wanneer je in een relatie zit. Het gaat om de verbondenheid die je voelt, in je hart en qua gedachtegang. Helaas leven we in een samenleving die weigert met de tijd vooruit te gaan. Een oudere man met een jonge meid wordt overal geprezen, maar wanneer de vrouw ouder is dan word ze wanhopig en oud genoemd. De mensen die zo denken mogen wat mij betreft oprotten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.