Bollywood actrice Alia Bhatt werkt aan debuutsingle

Bollywood actrice Alia Bhatt komt met debuutsingleNadat ze haar stem al leende voor liedjes in de Bollywood films Humpty Sharma Ki Dulhania en Udta Punjab lijkt het erop dat Alia Bhatt nu ook plannen heeft voor een zangcarrière. Volgens de laatste geruchten werkt Alia namelijk aan haar debuutsingle.

Het nieuws volgt kort nadat de 26-jarige haar eigen YouTube kanaal lanceerde. “Alles wat ze op Twitter en Instagram plaatst laat zien waar ze zich mee bezig houdt. Ze wil laten zien hoe ze achter de schermen met haar team werkt aan diverse projecten. Of het nu gaat om filmpromotie of dat ze zich voorbereid op een bruiloft. Ze wil laten zien hoe haar leven eruit ziet.”

Wanneer er meer bekend wordt lees je dat hier. Op dit moment werkt Alia aan de film Brahmastra en Sadak 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.