Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Jabariya Jodi

Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Jabariya JodiDe eerste trailer van de Bollywood komedie Jabariya Jodi is uit.

De film is gebaseerd op het unieke concept van bruidegomontvoeringen welke met regelmaat voorkomen in bepaalde regio’s in India. Wees getuige van deze lachwekkende rel, waarin twee minnaars elkaar uitdagen om de oorlog van de liefde te winnen.

Jabariya Jodi, met in de hoofdrollen Parineeti Chopra, Sidharth Malhotra, Aparshakti Khurana, Sanjay Mishra en Javed Jaffrey, is geregisseerd door Prashant Singh en staat gepland voor een release op 2 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.