Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Jabariya Jodi

0

Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Jabariya JodiDe eerste trailer van de Bollywood komedie Jabariya Jodi is uit.

De film is gebaseerd op het unieke concept van bruidegomontvoeringen welke met regelmaat voorkomen in bepaalde regio’s in India. Wees getuige van deze lachwekkende rel, waarin twee minnaars elkaar uitdagen om de oorlog van de liefde te winnen.

Jabariya Jodi, met in de hoofdrollen Parineeti Chopra, Sidharth Malhotra, Aparshakti Khurana, Sanjay Mishra en Javed Jaffrey, is geregisseerd door Prashant Singh en staat gepland voor een release op 2 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.