Bollywood actrice Parineeti Chopra over onvermijdelijke vergelijking met Emily Blunt

Bollywood actrice Parineeti Chopra over onvermijdelijke vergelijking met Emily BluntBollywood actrice Parineeti Chopra speelt de hoofdrol in de Hindi-remake van de populaire Hollywoodfilm The Girl on the Train uit 2016. Ze speelt de rol vna de treinreiziger die werd vertolkt door Emily Blunt. En wanneer er sprake is van een remake dan zal deze worden vergeleken met het origineel op het gebied van het verhaal, maar ook worden de acteerprestaties onder de loep genomen. Parineeti vreest hier niet voor en zegt dat het onvermijdelijk is.

“De performance van Emily Blunt in de film The Girl on the Train was briljant en het is een eer dat ik dit personage mag spelen. De terughoudendheid en het talent dat ze heeft laten zien tijdens het vertolken van deze rol, waarin ze een meisje speelt dat met zichzelf vecht, laat zien wat een fantastische actrice ze is. En wanneer er een remake wordt gemaakt dan zijn de verwachtingen hooggespannen. Het publiek verwacht op zijn minst dezelfde kwaliteit als het origineel, dan niet beter”, aldus Parineeti.

“Ik ben mij er volledig van bewust dat het publiek naar onze film zal kijken en vergelijkingen zal maken met het origineel. En ook mijn vertolking van de hoofdpersoon naast die van Emily zal zetten. Er is geen mogelijkheid om dit te vermijden. Dus de beste manier om dit te benaderen is door het feit te omarmen en mijn best te doen om deze rol zo goed mogelijk neer te zetten”, voegt ze toe.

Parineeti was voor het laatst te zien in Kesari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.