Bollywood acteur Shahid Kapoor: “Ik heb echt een aantal waardeloze films gedaan”

Bollywood acteur Shahid Kapoor: "Ik heb echt een aantal waardeloze films gedaan"De Bollywood film Kabir Singh heeft lovende kritieken ontvangen. Shahid Kapoor wordt geprezen voor zijn rol in de film. De laatste jaren hebben we Shahid zien groeien als acteur en hij is zeer tevreden over die ontwikkeling en de kansen die hij krijgt. Maar hij heeft ook enkele flops op zijn naam staan. Daar heeft hij wel spijt van.

Een van de flops die hij het liefst uit zijn carrière zou willen schrappen is de film Shandaar. “Ja, als het zou kunnen zou ik de film Shandaar uit mijn carrière willen verwijderen. Niemand van deze generatie van acteurs kan beweren dat een slechte film het goed heeft gedaan bij het publiek omdat zij erin zaten.”

“Ik heb echt zeer trouwe fans. En ik bedank ze elke dag van mijn leven. Ze zijn trouw gebleven, ondanks dat ik echt een aantal waardeloze films heb gedaan”, aldus Shahid.

De film Kabir Singh, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor en Kiara Advani, draait momenteel in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.