Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan wil hoofdrol bemachtigen in Laal Singh Chaddha

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan wil hoofdrol bemachtigen in Laal Singh ChaddhaBollywood actrice Kareena Kapoor Khan staat erom bekend dat ze de voorkeur heeft voor een hoofdrol in films met grote namen. De film Laal Singh Chaddha is ook zo een film. Ze hoopt de hoofdrol te bemachtigen waarmee ze na zeven jaar weer mag samenwerken met Aamir Khan.

Volgens de laatste berichten wil ook Aamir graag samenwerken met Kareena. “De chemie tussen de personages moet moeiteloos zijn. En Aamir heeft het gevoel dat dat met Kareena het beste afgaat. Kareena is op dit moment in Londen voor de opnames van Angrezi Medium. Volgende maand is ze weer in Mumbai voor haar tv-shows. En dan vindt ook de ontmoeting plaats met Aamir”, aldus een productie-assistent.

Laal Singh Chaddha is de officiële remake van de Hollywood klassieker Forrest Gump. De film wordt geregisseerd door Advait Chauhan en staat gepland voor een release met Kerst 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.