Bollywood acteur Kartik Aaryan in Bhool Bhulaiyaa 2?

Bollywood acteur Kartik Aaryan in Bhool Bhulaiyaa 2?Vorige week kwamen wij met het nieuws dat er drie namen, Vicky Kaushal, Ayushmann Khurrana en Rajkummar Rao, op de lijst stonden voor de hoofdrol in de Bollywood film Bhool Bhulaiyaa 2. Nu blijkt er een twist in het verhaal te zijn, want niemand minder dan Kartik Aaryan is benaderd voor de rol.

“Dat klopt”, zegt de productie-assistent. “Kartik is inderdaad benaderd voor de hoofdrol. De gesprekken bevinden zich in de laatste fase. Het is een kwestie van tijd voordat er een formele aankondiging volgt.”

Ayushmann Khurranna, Vicky Kaushal en Rajkummar Rao kwamen inderdaad in aanmerking voor de hoofdrol. En dit is een interessante ontwikkeling, want deze drie acteurs hebben de afgelopen tijd grote successen afgeleverd. Ayushmann boekte vier successen achter elkaar, waarvan de laatste Badhaai Ho. Hij werkt momenteel aan vijf films. Visky Kaushal is de man met een van de grootste hits van 2019 op zijn naam: Uri The Surgical Strike. En Rajkummar Rao schitterde in Stree.

Maar het is Kartik die er met de winst vandoor gaat. “Het succes van Luka Chuppi en Sonu Ke Titu Ki Sweety heeft bewezen dat hij een grote favoriet is bij de jongeren. Regisseur Farhad Samji heeft interessante plannen met Bhool Bhulaiyaa 2 waarmee hij ook de jeugd en families wil aanspreken. En Kartik valt goed in deze doelgroep.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.