Ranbir Kapoor in Bollywood film Don 3?

Ranbir Kapoor in Bollywood film Don 3?Filmmaker Farhan Akhtar heeft aangekondigd dat de Bollywood film Don 3 in de maak is. Hij heeft zelfs gezegd dat de hoofdrol in de film door niemand minder dan Shah Rukh Khan zou worden vertolkt. Maar nu komt toch het nieuws dat er een grote kans bestaat dat dat niet gaat lukken.

Volgens de laatste geruchten is Yash Raj Films druk bezig om SRK binnen te halen voor de actiefilm Dhoom 4. Daarnaast heeft filmmaker Rajkumar Hirani ook interesse getoond in SRK. Mocht de 53-jarige acteur een van deze films tekenen betekent dit dat Farhan niet eerder dan volgend jaar met Don 3 kan beginnen. En dat wil hij niet.

Farhan is dus op zoek naar een oplossing en die schijnt hij te hebben gevonden in Ranbir Kapoor. Zij hebben elkaar recent gesproken over de film en de vraag is of Ranbir interesse heeft. Ranbir werkt momenteel aan de film Brahmastra en wil niet reageren op de vraag of hij is benaderd voor de hoofdrol in Don 3.

Eerder werd al bekend dat Priyanka Chopra niet terugkeert in Don 3. En wanneer dodelijke combinatie van Priyanka Chopra en SRK niet mogelijk is word je gedwongen om verder te kijken.

Wie zou jij in Don 3 willen zien?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.