Karan Johar wil Rajkummar Rao in Bollywood film Dostana 2

Karan Johar wil Rajkummar Rao in Bollywood film Dostana 2Het grote succes van Bollywood acteur Rajkummar Rao had niemand zien aankomen. De 34-jarige acteur heeft meer dan eens bewezen dat hij alle rollen met verve vertolkt. Hij staat tevens bekend om zijn onconventionele keuzes en dan is het niet verrassend om te horen dat Karan Johar hem heeft benaderd voor een van de hoofdrollen in Dostana 2.

Karan is onder de indruk van Rajkummar en wil hem graag casten als een van de homo personages in de film. Volgens de laatste geruchten vertelt deze film het verhaal van een homopaar dat doet alsof ze hetero zijn.

Rajkummar werd eerder dit jaar benaderd voor het vervolg op de succesvolle film Shubh Mangal Saavdhan, waarin hij de partner van Ayushmann zou spelen. Deze film heeft hij afgewezen. Het is dus nog maar de vraag of hij wel in Dostana 2 wil spelen. De volgende vraag is natuurlijk: wie wordt dan zijn tegenspeler?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.