Bollywood actrice Esha Deol bevallen van tweede kind

Bollywood actrice Esha Deol bevallen van tweede kindBollywood actrice Esha Deol en haar echtgenoot Bharat Takhtani zijn deze week voor de tweede keer ouders geworden. Ook ditmaal is ze bevallen van een meisje. Esha deelde het nieuws via Instagram.

“Heel erg bedankt voor alle liefde en zegeningen”, aldus Esha.

In een eerder interview liet Esha weten dat haar oudste dochter heel erg enthousiast was over de komst van een broertje of zusje. “Soms komt ze en dan geeft ze een kusje op mijn buik. Bharat en ik vragen dan of ze de baby komt groeten en dan komt ze en zegt ze: Hallo Baby! en raakt ze mijn buik en geeft ze een kusje. Wanneer ik haar vraag waar de baby dan is, tilt ze haar eigen jurkje op en raakt ze haar eigen buikje aan. Dat is zo schattig!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.