Bollywood acteur Shah Rukh Khan in nieuwe film van Rajkumar Hirani?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan in nieuwe film van Rajkumar Hirani?Bollywood acteur Shah Rukh Khan heeft aangegeven dat hij momenteel nog niet weet wat zijn volgende film zal worden en met wie. Eerder dit jaar gaf hij aan dat hij het voorlopig rustig aan wil doen en de beslissing wellicht in juni zal nemen. Volgens de geruchten lijkt de acteur een beslissing te hebben genomen.

SRK is benaderd door niemand minder dan filmmaker Rajkumar Hirani. De afgelopen maanden hebben de twee elkaar vaker gesproken over een mogelijke samenwerking.

“Mensen wachten vol spanning op de aankondiging van Shah Rukh Khan’s volgende project. Hij en Rajkumar hebben elkaar de afgelopen maanden regelmatig gesproken. Het gaat om een film dat Rajkumar zelf wil produceren. Hij zal dus niet werken met Vidhu Vinod Chopra, zoals hij altijd heeft gedaan. De film bevat drama en romantiek met krachtige emotionele scenes. En dat is precies waar Shah Rukh Khan van houdt”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.