Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Super 30

Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Super 30De eerste trailer van de Bollywood film Super 30 is uit. De film is gebaseerd op het opmerkelijke levensverhaal van de geniale Indiase wiskundige Anand Kumar.

De trailer laat zien hoe Anand Kumar, die als bijlesleraar voor rijke bevoorrechte studenten een goed leven lijdt, ervoor kiest om les te gaan geven aan leerlingen die het niet zo breed hebben. Hij neemt 30 kinderen mee in zijn Super 30- lesprogramma. Deze kinderen zijn leergierig. Dat werkt in hun voordeel. Ze willen iets bereiken in hun leven. Hoe? Ze willen zich aanmelden voor een IIT examen om toegelaten te worden tot The Indian Institute of Technology. Anand besluit te helpen. En coacht ze kosteloos om ervoor te zorgen dat ze klaargestoomd worden om te slagen voor het moeilijkste toelatingsexamen in India.

Super 30, met in de hoofdrollen Hrithik Roshan, Mrunal Thakur en Pankaj Tripathi, is geregisseerd door Anubhav Sinha en staat gepland voor een release op 12 juli.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.