Bollywood acteur Shah Rukh Khan wil dat kinderen eerst studeren

Bollywood acteur Shah Rukh Khan wil dat kinderen eerst studerenActeur Shah Rukh Khan, die al 25 jaar lang in Bollywood regeert, wil dat zijn kinderen Aryan en Suhana eerst hun studie afronden voordat ze aan hun reis in de filmindustrie beginnen.

Aryan studeert inmiddels in Amerika en ambieert een carriere achter de schermen, terwijl Suhana haar hart heeft verloren aan het theater. “Hij schrijft, regisseert en volgt een studie van vier jaar waarin hij alle aspecten van het filmmaken ontdekt en mee leert werken. Het is een van de populairste studies in South California om filmmaker te worden. Mijn dochter wil acteren. Zij wil een vierjarige theaterstudie volgen. Ik wil dat beide een goede achtergrond hebben voordat ze van start gaan.”

Hoewel SRK het zelf zonder de hulp van acteercursussen heeft gered in Bollywood benadrukt hij hoe belangrijk een opleiding is. “Wanneer een kind van een dokter niet zomaar dokter kan worden zonder ervoor te studeren kun je niet verwachten dat een kind van een acteur niet hoeft te studeren. Dit is ook een vak.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.