Ananya Panday over concurrentie in Bollywood: “Hoe meer, hoe beter”

Ananya Panday over concurrentie in Bollywood: "Hoe meer, hoe beter"Elk jaar debuteren er vele starkids en nieuwkomers in Bollywood om hun dromen waar te maken. Zij willen het volgende grote succes worden. En doordat steeds meer jongeren die droom hebben neemt de concurrentie uiteraard ook toe. Bollywood starkid Ananya Panday, die recent haar debuut maakte met de film Student of the Year 2, zegt dat concurrentie haar niet angstig maakt. Sterker nog, ze vindt het geweldig.

De 20-jarige actrice is van mening dat wanneer de concurrentie moordend is, je beter wil presteren. “Ik ben van mening hoe meer, hoe beter. Want wat is het nut van werken als er geen concurrentie is? Je werkt alleen hard en wellicht wel harder als er concurrentie is en je je daar bewust van bent. Zonder concurrentie ben je geneigd om lui te worden.”

Het afgelopen jaar maakten Jhanvi Kapoor, Sara Ali Khan en Ishaan Khattar hun debuut. Ook de dochter van Shah Rukh Khan zou zich voorbereiden op haar debuut. Intussen is tevens bekendgemaakt dat de dochter van acteur Sanjay Kapoor is begonnen met haar voorbereidingen door achter de schermen te werken als assistent-regisseur. Wanneer zij haar debuut zal maken is vooralsnog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.