Bollywood acteur Arjun Kapoor bevestigt relatie met Malaika Arora

Bollywood acteur Arjun Kapoor bevestigt relatie met Malaika AroraNa maanden van eindeloze speculatie bevestigt Bollywood acteur Arjun Kapoor zijn relatie met Malaika Arora.

Het echtpaar maakte het eindelijk officieel bij de première van zijn film India’s Most Wanted. Arjun zei dat hij niet wil dat mensen denken dat zij de relatie proberen te verbergen.

“We hebben besloten om het nu te vertellen, omdat de media ons netjes de ruimte heeft gegeven. Dat begrip was er gelukkig. Ze zijn respectvol, eerlijk en fatsoenlijk geweest. Dat is waarom ik mij nu comfortabel genoeg voel. Je deinst terug wanneer je als ‘item’ wordt behandeld. Mensen vallen je lastig en schrijven nare dingen over je. Dat is gelukkig niet gebeurd.”

“Ik heb fotografen wel verzocht om niet bij mijn huis te wachten. Zo lijkt het alsof we de relatie proberen te verbergen, maar dat is nooit zo geweest. Laat we het normaal houden. Daarnaast wil ik niet dat mijn buren worden gestoord. En ik wil niet dat haar buren worden gestoord. We doen niets verkeerd. Ik wil gewoon niet dat wordt geschreven dat wij onze relatie verbergen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.